HTML

Ecetes olló

1 lány 1 fiú 1 anya. Idejük kevés, de kreatívkodnak, mert ez nekik jó. Néha pedig jön az ecetes olló.

Kommentek

Olvasóim

látogató számláló

Friss topikok

  • BNati: Kár, hogy ezt csak most találtam meg, de kaptam némi ötletet, hogyan üssem el az időt a kislányomm... (2015.01.30. 10:35) DIY karácsonyi ajándékötlet halogatóknak
  • TrueY: @Homokvar: Aha! Kösz! Én inkább mobillal fotózok. A'la nature. :) Kitaláltam a bio fényképezést! :) (2012.03.19. 21:08) Házi- és vadmacskák WC papír gurigából
  • jobseekers: @kancellar: Ez hasznos információ. Akkor nem veszek lakkot. :) Megpróbálom üveg mögé rejteni! (2012.03.08. 14:18) Szülinapra kapott kreatív ajándék: homokkép
  • jobseekers: @Zsibrák: Kedves Zsibrák! Ha jól emlékszem a spórolós áruházban vette a Jézuska még Karácsony előt... (2012.02.25. 07:31) Otthoni graffiti
  • jobseekers: @kancellar: Talán van még annyi anyagom belőle. :) ecetesollo@gmail.com - ra írj egy üzit! (2012.02.08. 11:32) Marokelefánt

Beszámoló: Kreatívan Advent idején

2011.11.22. 13:12 :: jobseekers

 3_k.jpg

Csütörtök délután összegyűltek a fonóban (Fehérvári Civil Központ) az anyukák, apukák, nagymamák, nagypapák, nagynénik, tesók, hogy elkészítsék a gyermekek Adventi naptárát.

Az Ecetes olló: Kreatívan Advent idején című alkotó estjéről szól az alábbi beszámoló.

Öröm volt végignézni az asztalon. Kellemes káoszban hevertek egymás hegyén-hátán a színes fonalak, karácsonyi csomagolóanyagok, szalvéták, szalagok, dobozkák, kartonlapok, cukorkák, csokibonbonok, zoknikupacok. Ennyi gyufáskatulyát egy helyen még nem láttam. A közeli bolt pénztárosai meglehetősen furcsán néztek rám, amikor felvásároltam 3 pénztár gyufásdoboz-készletét. (Vigyázat, a következő program témajavaslata: a megmaradt gyufákból Eiffel-torony készítés! :) )

5_k_1.jpg

Minden résztvevő nagy lelkesedéssel dolgozott, sőt volt, aki csak látogatóba érkezett, de mégis velünk tartott és készítette az ajándékokat.

Készítettünk karácsonyfa alakú Adventi naptárat gyufásdobozokból, de nagy siker volt a vállfára kötözött gyerekzokniba rejtett meglepetés is. Tényleg nagyon szép alkotások születtek.

Megtanultunk végre szabályos pompont gyártani fonalból, amiből hajcsat készült és a egyik kislány naptárába landolt ajándék formájában.

A saját készítésű süteményem is elfogyott, ennek különösen örültem. Állítólag finom volt. :)

4_k.jpg

Még több fényképet a Facebook oldalamon találtok!

Következő alkalommal, december 15-én karácsonyi ajándékokat, ékszereket fogunk készíteni. Jegyezzétek meg a dátumot, aznapra ne szervezzetek semmit! Forralt bor és illatos tea társaságában töltjük az estét az idei év utolsó kreatív estjén. 

Nagy szeretettel várunk minden érdeklődőt, aki ötletes ajándékkal, egyedi ékszerrel szeretné meglepni barátait, családtagjait!

 A programot a Civil Centrum Közhasznú Alapítvánnyal közösen valósítottuk meg!

Szólj hozzá!

Címkék: naptár advent ecetesolló

A bejegyzés trackback címe:

https://ecetesollo.blog.hu/api/trackback/id/tr383397986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása