HTML

Ecetes olló

1 lány 1 fiú 1 anya. Idejük kevés, de kreatívkodnak, mert ez nekik jó. Néha pedig jön az ecetes olló.

Kommentek

Olvasóim

látogató számláló

Friss topikok

  • BNati: Kár, hogy ezt csak most találtam meg, de kaptam némi ötletet, hogyan üssem el az időt a kislányomm... (2015.01.30. 10:35) DIY karácsonyi ajándékötlet halogatóknak
  • TrueY: @Homokvar: Aha! Kösz! Én inkább mobillal fotózok. A'la nature. :) Kitaláltam a bio fényképezést! :) (2012.03.19. 21:08) Házi- és vadmacskák WC papír gurigából
  • jobseekers: @kancellar: Ez hasznos információ. Akkor nem veszek lakkot. :) Megpróbálom üveg mögé rejteni! (2012.03.08. 14:18) Szülinapra kapott kreatív ajándék: homokkép
  • jobseekers: @Zsibrák: Kedves Zsibrák! Ha jól emlékszem a spórolós áruházban vette a Jézuska még Karácsony előt... (2012.02.25. 07:31) Otthoni graffiti
  • jobseekers: @kancellar: Talán van még annyi anyagom belőle. :) ecetesollo@gmail.com - ra írj egy üzit! (2012.02.08. 11:32) Marokelefánt

"Alkoss valamit hulladékból!"

2011.11.04. 13:00 :: jobseekers

Az alábbi pályázatra felhívnám az alkotó kedvű olvasóim figyelmét, nagyon tetszik a kezdeményezés.

Küldjetek bátran fotókat a remekművekről! Én már tudom, hogy mit fogok készíteni! 

Kreatív alkotói pályázatot hirdet a Harmónium Egyesület "Alkoss valamit hulladékból!" címmel.


"Az alkotások alapanyaga bármi lehet, ami másodnyersanyag, vagy hulladék. Az alkotások témája, funkciója is tetszőleges. 
A pályázat célja a lakossági hulladékcsökkentés elősegítése, illetve a tudatosabb vásárlásra és energiafogyasztásra irányítani a figyelmet. Maga a pályázat is ökotudatosan valósul meg, mivel az elkészített alkotásokról elegendő csupán egy fotó eljuttatása a kiíróhoz. 

A nevezés módja: A www.aprolepes.hu oldalon a bejelentkezés után a Pályázat menüpontban van lehetőség az alkotások feltöltésére. Egy pályázó korlátlan számú pályázatot nyújthat be egyesével más-más címet adva az alkotásoknak. A pályázat során szükséges megadni a felületen az alkotás címét és alapanyagát. 
Az alkotások elküldhetők a fenti megkötések mellett a palyazat@aprolepes.hu címre is. Ebben az esetben a levélben szükséges megadni az életkort is!
Valamennyi alkotás elérhető lesz a www.aprolepes.hu/galeria oldalon, ahol az alkotások értékelésére is lehetőség nyílik a nagyközönség számára. 
Pályázati határidő: 2011.12.10
Döntés: 1012.01.08

A legsikeresebb alkotásokat a zsűri döntése alapján egy győri kiállításon mutatjuk be, valamint a zsűri dönt az első három fődíjasról, illetve a weblap látogatói a közönségdíjról! 

Fődíj: Megmentheted a Földet!
Egyéb díjak: részvétel a győri kiállításon (útiköltség fedezésével), ökotudatos ajándékok, ökodesign tárgyak, társasjátékok.
További részletek a www.aprolepes.hu oldalon találhatók. 
További információ a palyazat@aprolepes.hu címen kérhető, vagy a kiírónál közvetlenül: Harmónium Egyesület, T: 06-1-2103090"

Szólj hozzá!

Címkék: pályázat harmónium

A bejegyzés trackback címe:

https://ecetesollo.blog.hu/api/trackback/id/tr793351551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása